Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sak

Varje bokstav
nedskrivna
på pappret
gör mig lättare
och ett leende
kan tränga fram

Varenda leende
gör mig starkare
och gör dagen
till en värd att minnas

Varje kram
är som en energikick
från universum
och sprider värme
överallt, inom mig

Varje tanke
på dig
ger mig
pirr i magen
och världens bredaste
flin på läpparna




Fri vers av filosofian
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Glädjen sprids som en löpeld.....
2011-04-08

  TT
...ger en "glad-kick" av att läsa...gillar!!!
2011-04-07

    ADI Nehlin
härlig dikt..fortsätt le
2011-04-07

  Ninananonia VIP
Hi,hi! Helt underbart! Energikick från universum! Ja, det är verkligen din dikt! :)
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian