Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Poetisk vårstädning ute kring knuten

 

under visset fjolårsgräs
osnutna blåsippor
och ekivoka krokuslökar
skjuter våren ryggskott




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar - i synnerhet de osnutna blåsipporna . . . :-)
2011-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Lite krum men när den skakat av sig snön står den åter där i all sin fägring.
2011-04-07

  filosofian
Oj vad bra! Vilken tolkning! Gillar, gillar, gillar!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger