Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av vår


Dina händer
tar emot
min puls
darrar mot
din kropp
kysser dig ömt
och hungrigt
till doften
av njutning
tills inget motstånd
finns kvar
bara
sol
stjärnor
och skälvande
universum
som närmar sig
röd väldig

explosion.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-06 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP