Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåvan från ovan

ett liv i sekunden
in i evigheten

ett svart hål
i botten
av min själ

ett liv
som blixtnedslag
kortslutning

ett svart hål

blick i sekund
förlorad i stund

minnen som saknar
grund

jag forskar
vad gör du?

Inatt..?
igen?

evigheten
finns ju ej

lyckan är lika
död
som igår
smal som ett hårstrå
sväljer min själ

ännu ett liv
in i evigheten

back home
black hole
so alone

blicken från ovan
blicken som inte ser

trampar osynliga spår
i tanken
sväljer min själ

back home
no more






Fri vers av frantic
Läst 498 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-06 20:11



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Väldigt bra. Very cool.
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic