Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta fjärilar

Svarta fjärilar
dansar mörkrets wienervalser

en och en
två och två
alla tillsammans

i salen
under nattbjörkarna


Någon spelar
för de som flyger
med spröda vingar

och jag undrar
hur länge

som musiken lever
med sordin
över strängarna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 21:48



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Gillar. Framför allt nattbjörkarna
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP