Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bob Dylan


Bob Dylan
Har hamnat på gräddhyllan
Från att ha varit rebell
Så är han en säll
Medborgare av det övre skikten
I samhället…
”gräddhyllan”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO