Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägs ände

Steg från ett hus
steg längs en stig
steg uppför berg
steg ner i dal
steg till en sjö
steg ner i djup

Vägarna föds
vägarna finns
vägarna är
vägarna blir
vägarna ser
vägar tar slut

där vid ett hus
där i ett djup
där i en dal
där i en natt
där
som är här




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP