Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De röda strömmarna

Strax under hudytan
de röda strömmarna

där tankarna seglar
i nötskal
och fullmastare

mellan stränder
längs de inre kontinenterna

och hamnar
där hormonerna lurar
i mörkret
på blåögdheten

Det drar vindar
genom lungornas vidder

och jag kan ana ögon
i de okända skogarna
där inne

där allting
verkligen
händer




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP