Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår på gott och ont..


Det finns ingen lag som säger..


Det finns ingen lag som säger

Att man måste älska våren

Eller njuta av solen

Själv så

ser jag hur smutsiga mina fönster är..




Fri vers av yta
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-07 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haha, denna bjöd ett fint skratt och något ännu värre man kan göra är att gå omkring o blixtra med kameran i något skrymsle *grrrr*
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta