Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se videon: http://www.youtube.com/watch?v=_FesM1NLliI


Allt är möjligt

Jag träffade en man utan armar,
en sàdan otolig gitarrist,
han gav mig en sàdan härlig positiv energi,
en man som man instinktivt trivs med.

"Det som man vill göra, det kan man göra!"

Dessa ord sade han och allt är möjligt,
om bara viljan finns,
det är livet som han sade àt mig att leva.

Lev livet, ty allt är möjligt!
----------------------------------------------
Jag sàg ett reportage igàr om Mark Goffeney, Nés sans bras, och om en ung kvinna som var pilot, de hade inga armar. Sen Nadia, den lilla flickan som jag bara ville träffa, utan armar, men vilken energi hon hade.

http://www.youtube.com/watch?v=jbCotiWTSmc&feature=related




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 18:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det stämmer inte alls.
Att man kan göra allt man vill göra är en livslögn, en utopi.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm