Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturkrafter




Stockholmsnytt

När vindarna sjunger ut

ställs sånglektionen in

stormen beträder scenen

höjer sin stämma

pendeltågen står stilla




Fri vers av Maiah VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 21:42



Bookmark and Share


  e-poeten
och jag är i Stockholm

det är en naturlig kraft,,,
=)
2011-04-08

  Catharina Edin VIP
Jo, det har vi märkt av - pendeltågstoppet - bra!
2011-04-08

    ej medlem längre
Blåsig text..skön
2011-04-07

    AA VIP
En Stockholmsk lägesrapport. Stämmer. // AA
2011-04-07

  mariasan
oj, såpass! i småland blåser det bara lite snåla vindar...
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP