Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Vindkraft

Borde inte tågtrafiken 

i Stockholm 

gå på vindkraft en dag som denna




Fri vers av Maiah VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-07 22:03



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
Hej

håller med,

det stormar om SJ i all fall
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP