Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

Skär för att glömma, klär mig för att gömma.
Öppna sår, gapande käftar; dem skriker efter mer.

Våldtagen utav ångesten han själv,
samt skuldkänslornas alla soldater.
Brutalt misshandlad av misären;
sönderslagen enda in i själen.

Jag smutskastar mig själv,
som att spotta i motvind.

- Jag är inte här för att vinna.

Pillersvinet är på jakt igen,
mjuka paket och vita burkar,
självklart säkert undangömda.

För att få tänka fritt en stund,
för att kunna få sova en blund.

För att överhuvudtaget orka andas.
- Andas rent.

"Jaha, så du är tillbaka nu. Och hur mår du?"
- Jo tack, jag mår uppskuret och fint. Hur mår du?




Fri vers av fröken ingenting
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-07 22:39



Bookmark and Share


  entusiasm
väldigt äkta. Väldigt berörande och djupt.
Och väldigt otroligt bra skrivet
2011-05-06

    ej medlem längre
Bra skrivet, gör dock ont att läsa.
2011-04-10

  Fru Intighet
Fint skrivet,
men det gör ont.
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

fröken ingenting
fröken ingenting