Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

stillsamt

natten faller
tätt inpå

sänker sin
dimma

........... över rummet



nu är jag snart
nästan
ensam



blundar
ser ändå
ingenting

........... bara dig




försöker somna
låter bli att

lyssna

hör bara
dig

........... din stämma




lämna mig nu
snälla du

........... i ro




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 725 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-04-08 00:11



Bookmark and Share


  Charlotta-Andersson
du är så bra Hanna!
2011-07-01

  frantic VIP
ensam
men bara nästan..
när 'du' försvinner
allt försvinner
för långt borta
för att minnas
när jag vaknar

gillar din dikt mkt
hur efterlängtad ensamheten
från nån kan bli påträngande
2011-04-09

  mare VIP
Bra ordat..
2011-04-08

  S.A.I. Steve Lando
inlevelseskapande välfångad känsla
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson