Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden och värmen

Vindarna och värmen
i schottis med varandra

som blicken och pulsen

som önskningarna
och slagen mot trumman

och när schottisens dag
blir till polskans natt
och dunkel

är allt redo
för nakna
möten

stormvind
mot låga




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-08 08:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
förlängesedan kom det sig
att jag dansade schottis... med ett proffs
det
var vidunderligt

hör trummans sång

polskan
det leder mig in i skogens salar
forsar
bäckar

stormvind mot låga... oj

du väcker bilder i det oändliga

tack
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP