Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Årets första citronfjäril, just idag


Vårfjäril

Vingar
växer ur vintern

värmer
viljorna

vädrar
vårens gula mantlar

visar
vägarna

vidare
till vänner

på vida
vidder





Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-08 12:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kan jag skriva
denna älskar jag
varför
genom v
skapar du fjärilens rörelse

följer med

tack
2011-04-09

  Jan Widströmer VIP
Snygga allitterationer ! På v som i vår ...
2011-04-08

  aol
en så fin vårdikt, tycker om,
2011-04-08

    ej medlem längre
Hon gör sig bra i skrift.
2011-04-08

    Max Poisé
Vad Vackert,
Vördnad för V..
2011-04-08

  Junitvillingen
Din ljuva vårdikt gör mig glad - och fjärilen med!!!:-)))
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP