Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvåsamheten


Hjälp mig att tolka detta

Hon tog hans hand

visst var de olika

han som kände otrygghet

hon som behövde honom

älskande

men samtidigt var hon på sin vakt

han rädd för svek

omslingrande var de

kämpade för sin egen sak

sina egna personer

Han svarade med en handtryckning som visade vart de var på väg.....




Fri vers av flickan i spann
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-08 14:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underbar känsla...förtjusligt
2011-04-08

  Lennart Bång
fint!! tror dom vet..
2011-04-08

  Herr Funderare
Väldigt vackra ord
Vackra och samtidigt lite osäkra ord
Du har en underbar förmåga att dela med dig av ditt inre med den bedårande symmetri som orden skapar när du skriver.
Du väcker känslor, tankar, som berör på ett sätt som många aldrig får känna.

Stort tack för dina vackra ord och jag hoppas det går bra för dig och honom.

Håll kvar i handen och vandra genom livet tillsammans.

Ha det bra!!
Kram
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann