Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såret

i det blödande såret
rinner känslorna fram
väller ut
sväller över
blodröd smärta
naken
nervtrådar som vibrerar
ligger utanpå naken hud
tomt
iskallt
nattsvart
skärande kvivar
i hjärtat har slagit bo
hugger
skär
känslor itu
det som finns kvar
naken grå tomhet
iskall smärta
skakande hela själen
i från rot till topp
kommer aldrig mer vilja vakna
sova allting bort
vaccum
tom butelj
så känns det
pantad
inlämnad till återvinning
återskapad
till en glättig sak
plastig
okännande
nollad till kropp och själ
ny
förutsägbar
innanför ramen
nej
lever utanför
runtomkring
känner
lever
andas
nu




Fri vers av Anira
Läst 121 gånger
Publicerad 2011-04-08 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira