Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymningen

När skymningen faller
så känns allt så klart
Så klart att allt
som vi upplevt denna dag
är en gåva i från livet
de liv som vi levt
De känslor som vi kännt
de känslor som vi levt
Att en dag som denna dag har börjat
och tillslut börjat tona ned
Stilla - sakta
emot skymningen
Denna dag som sakta
sluter sig i sitt sköte
Stilla begrundande
vad som upplevts under dagen
Dagen som sakta ebbar ut
rinner i väg emot skymningen
Som sedan drar sig fram emot natten
Stillheten- Tystnaden- Evigheten




Fri vers av Anira
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-04-08 19:03



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint fångat när skymning övergår i stillhet och natt...och tystnad, vila. // AA
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira