Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna viktiga känsla som gör att de, som känner den, kan ligga steget före....


Om:Intuition !

Intuition !

En magi som ger ambition !


Intuition !

Flagrant som en miljon !


Intuition !

Finner alltid rätt station !


Intuition !

Placerar alltid korrekt person !


Intuition !

Gör upptäckter med passion !



Intuition !
Kamperar komplett, utan korrektion
landar alltid i en bra situation
missar inga mål
vet vad man tål
satsar på rätt häst
den som jämt är bäst

Intuition !
Få förrunnad
aldrig förtunnad
vägen utstakad
ingen försakad
allt står Dej bi
låter ej bli
evig framgång

Segersång !!!!!!!

-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-08 22:25



Bookmark and Share


  aol
en så sann skrift, gillas
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska