Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Famlar efter ljus

Famlar efter ljus

förstår plötsligt

hur ljust mitt liv varit

ändå är mörkret mörkt

medan jag försöker

tända mina inre stjärnor




Fri vers av Maiah VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-08 22:39



Bookmark and Share


  yta
Ja stjärnorna finns och lyser även om man inte alltid ser för att mörkret är så mörkt, men de finns där.. Bra text
2011-04-09

  Catharina Edin VIP
Det är däremellan vi pendlar, mellan mörker och ljus -
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP