Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad han egentligen menar

"jag är inte inte ute efter något seriöst just nu"
och det är inte hon heller,
men hon blir ledsen över vad ha egentligen menar,
att han inte är ute efter något seriöst med henne,

fast hon skulle ju inte vara seriös med sig själv heller..




Fri vers av lonelynights
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 00:29



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
jag tror jag vet vad du menar, att bli vald som tidsfördriv i väntan på någon "viktigare" är ju inte kul - och kan såra djupt. Men lek och allvar är så svåra saker och det ena kan ju gå över i det andra. Det är det jag vet. Tack för en bra text. - Peter
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights