Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De får aldrig nog... .. .

Vattenfall på nyheterna gav skall
miljoner i flygande fart > skärm
så klart till höjdares > pärm
så smart, vad kallas en sådan term
så klart svärm, fortsättning given börjar på härm...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt