Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftande mörkrets vatten

Följer bäckens väg
till källans flöde

Dricker av
det doftande mörkrets
vatten

Kliver ner
i grottsjöns
mynning

och fortsätter in
för att söka platsen

dit Hon kallar mig
denna natt

och många




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-09 07:02



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
jorddoft
känsla av medelhavet
2011-04-10

  Lena Själsöga Keijser
det är
en vacker källa

du vandrar till
2011-04-10

  aol
vackert skaldat,
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP