Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är ord så fattiga….



Vad ska du göra i helgen då frågade jag
Jag ska väl träffa min lillasyster
Hon håller på att dö, i cancer det kanske är
Sista helgen….

Inte mycket att se fram emot konstaterade jag
I tanken
Och visste faktiskt inte alls vad jag skulle säga
Så jag teg….


Ibland är ord så fattiga….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 11:43



Bookmark and Share


  aol
verkligen så ruggigt sant
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO