Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksskål

Låt mig vara en skål
fylld till brädden
av kärlek...

Kärlek till människorna,
livet och mig själv!

Låt mig få dela med mig
av kärleken i min skål!

Fylla min skål
med nya kärlekar...

Så den aldrig,
aldrig någonsin
blir tom!




Fri vers av Amorina
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 08:58



Bookmark and Share


  aol
underbart vacker strålar din själ
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina