Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång för länge sedan

Sången hördes genom skog
över sjö
dalar och berg
susade genom ängarna
böljade över vågorna

nådde strand
främmande land

togs emot av händer
utsträckta

Längtan till livet
kärlek

värmde ensamma hjärtan
Hjärtan som längtade
trängtade
visste inte om det fanns
inuti kändes tonerna


upplevt
i hjärtan

I själ

hågkomsten
varandet
erfarenhet
på olika sätt
kändes i varje cell
i andetag
förnam de
känslan

I sången
För länge sedan
En sång





Fri vers av Anira
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 11:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja

den sången stiger upp

omfamnar
stigen
2011-04-10

  aol
känner svepet över minnenas bro,
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira