Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjeliv

 

Tungt sover min man
tätt intill mig i sängen
efter lång natts arbete

Envist sparkar vårt barn
för att töja ut min mage
i längtan efter världen

Själv har jag bara lagt mig
för att vila en stund
bakom fördragna gardiner

 




Fri vers av Anna H
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-09 14:21



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vilken dröm du beskriver....i mina ögon är inte det du beskriver vanligt alls. Tycker det låter helt underbart! Hoppas att du och bebisen mår bra!
Ha en fin helg!
2011-04-09

    ej medlem längre
Fin skildring av det vanliga livet.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H