Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tärande sorg


Pratar inte om sorgen


pratar inte om sorgen
ensamheten
som tär på mig

Den finns där
bakom dom glada orden
den leende munnen

Nej jag låter det vara
går hem till mig
stänger min dörr

gråter när ingen ser
vrålar ut min smärta
i kudden så att inte

grannarna
börjar undra
vad som sker i



lägenheten under




Fri vers av yta
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 18:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Sorgen blir "lite" lättare när man får ger det namn , ge det ett ansikte....
2011-04-09

  Yrre VIP
Gör mig så ont att läsa min vän, stor kram!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta