Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina grannar!!


Om ni visste


Om ni visste
vad jag tänker
då ni går förbi mitt fönster

Hur jag hatar
att ni klampar
pratar

Nu har min rullgardin
varit nere en vecka
För jag tål inte solljuset




Fri vers av yta
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 18:04



Bookmark and Share


  PPQ
underbar text har läst lite av dig i dag gillar det jag läst
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta