Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitterheten är inte trevlig


Tanken slår mig


Tanken slår mig..
håller jag på bli bitter?
eller...

är sorgen bara oförlöst




Fri vers av yta
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-09 18:07



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Nej, att vara bitter är förgörande, stor kram!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta