Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite bitter kanske??


En promenad i den vackra skogen


En promenad i den vackra skogen med katterna

jag frös som fan så jag

gick hem igen..




Fri vers av yta
Läst 396 gånger
Publicerad 2011-04-09 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta