Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sova


Nu sjunker solen

Nu sjunker solen
Även dagen har ett slut
Kvällen kommer med sin mörka kappa
Det ger mig tröst
Jag kan sova i natt
under stjärnbeströdd

himmel




Fri vers av yta
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 19:47



Bookmark and Share


  Maiah VIP
jättefint diktat...gillar det där med stjärnbeströdd himmel...sov gott
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta