Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen för dig (2011)


Äntligen vågar jag berätta
att jag älskar dig
utan förnuft..
oh ja, helt utan tanke.

I den smältdegel
som är mitt hjärta
kan jag till slut
se konturerna av dig

kom hit, vad du än gör..

..kom hit...




Fri vers av Järnkatten
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 20:16



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra , utan förnuft ;)
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten