Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll igen....

mörkt inga lampor tända
sätter mig upp i sängen
lägger mig ner igen lika fort
allt snurrar
blundar
svär en lång ramsa inom mig
tar ett djupt andetag
och ett nytt försök
jag ska bara upp ur sängen
ställer mig upp lite ostadigt
tar på kofftan

går ostadigt fram till fönstret
allt är mörkt där ute
undrar vad du gör
sover du?
saknar dig
tittar på klockan
den är mycket
vill så gärna ringa dig

medicinerna gör så att jag sover
mina smärtor tar all kraft
ingen ork
längtar efter solen och värmen...

går tillbaka till sängen
helt slut av att stå uppe
lägger mig ner blundar
känner hur tårarna kommer
saknar dig
saknar oss

saknar ett liv.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-10 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna