Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbowling

Morgon före ljuset

men fågeln därute
vet att solen kommer

långt innan klotet
rullar in över åsarna

för att slå allt levande
med häpnad




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-10 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP