Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan på avfärd

Sova är
för de levande

och en märklig gåva
för alla
som vill
färdas långt

Jag har passet med
och väskan packad
med det viktigaste

men kommer inte sömnen
lyfter inte planet

till de andra
världarna

och jag får övernatta
i brandvaktsvandring

på nattvakans
öde Arlanda




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-10 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP