Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tudelad


Har ett dualistiskt

förhållningssätt

till ljuset

bländad till blindhet

eller

stärkt till energi.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-10 15:02



Bookmark and Share


  aol
ja man kan känna båda
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans