Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det kännas så


Det var en gång


Det var en gång
När du ringde
Och berättade, frågade
Älskade, berättade nyheter

Då när vi inte hann nästan att få dom
Du kunde inte vara snabb nog
Nu
Nu läser jag dina ”nyheter” på facebook
Med andra
Samtidigt som andra
Lika djupt och ingående, som andra

Och det gör mej djävligt less
Och undrande
Vad ska jag ö h t kännas till dej
Känna dej
För varje dag så avtar min lust
För varje timme avtar min längtan

Mina känslor är som strömmen i ett batteri
Som aldrig används eller laddas
Men det avtar med tiden
Polerna polariseras allt mer från varandra

Snart är det urladdat…
Inte ens kortslutningen ger nån ljusbåge till slut….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-21 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO