Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå de som inte drog sej för alla de droger som fanns


Fyllnads val


De finns de som prisar, t o m verkar leva i, den tid som var, som ingen verkar minnas, man ska bara ha, "finnas" där... Men nu är de gamla de som fanns och undrar säkert lite till mans "var de värt de"?

Var de värt all den möda och alla döda, alla de som nu inte finns, mer än på tabloid, eller numer nedsparat som ettor och nollor för att visas på en skärm.

”Lev farligt, dö ung bli ett vackert lik” så priset för sin framgång betalade många som döden i överdoser, med ett liv i poser, endast på film eller bild….
Livet verkar vara en förspilld sak där inget vansinne verkar ha nåt tak….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-04-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO