Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å du härliga helg


Jag förstår språket, men alla gör det inte
räknesättet är ganska konstigt
Ströget är en gågata med mycket folk
solen lyser första vårdagen 15 plus
Nyhavn som inte är en ny hamn
är en underbar plats, denna dag
toner från olika små orkestrar
blandar sig med sorlet från olika språk
det går knappt ta sig fram
Snaps, öl, smörebröd det är livet i solen

Hotell frukost är för mej något magiskt
eller som dansken säger morgonmad.
lördagkväll avslutades med att
en av mina drömmar infriades
på en krog med en stjärna i Guide Michelin.
en upplevelse med små mat konstverk
och väldigt goda viner till.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-11 07:48



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
låter fantastiskt, Köpenhamn är verkligen en källa till bara-vara-upplevelser
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson