Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kikärtor och radband, du


du är gröna äpplen,
kikärtor och radband

norrländsk jord
och svart kaffe

gatorna i Rio
och Örebro

smak av Caipirinha
och kroppkakor

nyfiken i en strut
och pandoras ask

du är norrsken
och hjortronsylt

asfaltsdoft
och svettiga träningskläder

du vet det
nog inte,

men du är också refrängen





Fri vers av San
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-12-20 19:32



Bookmark and Share


  bq
vackra substansfyllda ord som navigerar förbi sitt ursprung
Underbart vackert!
2005-12-24

    afrika
vilket avslut! allt inledande blir en vers och refrängen nämns inte, men läsaren ser en fortsättning... smart drag :)
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

San
San