Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panna mot vägg


när jag
har kämpat

motpol mot motpol
utan mening

[ni är för lika,
så är det bara]



schack matt

jag har spelat bra
han likaså

byggt fallgropar
åt varandra bakom leenden
och hand mot kind

till sist
knuffat allt
över kanten

för att testa
hållbarheten

[det gick sönder såklart,
gör det inte alltid?]



när du har
målat in dig
i ett hörn

blivit steglös
och låst
panna mot vägg

räknat hans lögner
sorterat och arkiverat

tänkt
aldrig mer

och
men kanske ändå



då är det dags
imorgon åker vi

blanka E4
söderut

jag lovar att köra
försiktigt och
sedan stanna

så länge du behöver




Fri vers av San
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-12-26 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

San
San