Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KIZZ

Låt mig bara få ge er alla en liten kyss
för när jag var liten så stod jag bara där framför spegeln ensam hemma och bara lyssnade på denna hård rock grupp
och spelade luftgitarr
samtidigt som jag bara tänkte på en massa hyss
Och då morsan bara råkade komma hem och såg mig svettig, så sa jag bara att jag hade kommit hem alldeles nyss
Ingenting konstigt med det

Kizz
Kyss
Kiss

Kärt barn har många namn, när man bara växer upp
Så låt mig nu bara få sticka in min tunga in i din mun, i hopp om att jag bara ska få träffa på din tunga
som i ett litet kryss
Och bara göra min saga lite sann
Ja, precis som om vi två bara har, kommit hit alldeles nyss
Ja, jag vet att jag nu bara är lite stygg...
Hi Hi

Kizz

Ken Cassel
11/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-11 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel