Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att vara stark.

Står o vacklar.
Stupet på ena sidan.
Trygga mark på den andra.
Jag är ensam nu.
Med mina barn.
Men känner mig som dom.
Liten rädd o hjälplös.
Men det finns inget val.
Jag klarar det här.
Jag klarar att leva.
Hittar ny mark.
Längre bort.
Där växer sig min styrka hel igen.
Det är tid att vara stark.
Tid att bli hel igen...




Fri vers av Puzzel_25
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-12-20 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25