Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter kommer snart hem efter ännu en lång resa.


På Bali med stränder av guld...


Så långt borta men ändå här bredvid mig.
På Bali med stränder av guld är du
Turkosblått vatten.

O älskade underbara
du kommer snart hem
vad jag har saknat dig..

Min lilla fina dotter
du underbara unge
jag är glad att vi kan chatta på facebook..

När ska jag någonsin vänja mig vid att du



är vuxen nu??




Fri vers av yta
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta