Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mitt hjärta är sorgset


Jag fångar livet genom min kamera
Det vackra som finns runt mig



när mitt hjärta är sorgset




Fri vers av yta
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta