Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad mark.

Jag går på sårad mark
Händer håller om mina hälar
men har aldrig kraft att hålla kvar
det är ett slagfält
och jag står upp

går upp
för att se om det finns något jag kan hjälpa
för att sedan vända om
och trampa på händerna

jag inser att det är händerna som har gjort mig till den jag är
och att jag borde tacka

att det är slagen från era händer som har gjort mig stark
gjort att jag kan stå kvar
även då ni skjuter sönder min kropp

utan era händer hade jag aldrig öppnat ögonen
och sett upp till dem som har ork att se ned på mig

jag står upp
ni orkar inte hålla kvar
om mina hälar med era händer
och jag sårar marken jag går på




Fri vers av Trasiga Flickan
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-12 07:50



Bookmark and Share


  yta
Väldigt bra skrivet..
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Trasiga Flickan
Trasiga Flickan