Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar åt sidan..

Ensam i sin egen yrkeskategori

strävande efter ett annat synsätt

plötsligt flackar blickar

delaktigheten är inte självklar

Det är känslor

som känns för mig....




Fri vers av flickan i spann
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-12 14:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
jag ser inte svårigheten att känna i dikten...mer att våga hålla fast vid känslor man inte förväntas ha...jag tycker det kom väl fram men det är ju min bild av texten
2011-04-12

  Herr Funderare
Du ska vara glad över att du kan känna dina känslor.
Även om de inte alltid är så lätta att tolka.
Men du känner dem, var glad för det.
Bli vän med dina känslor och lär känna dem.
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann