Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen..


Ärrade ögon


Dom smög sig fram, sakta.
Jag ville aldrig se
Men minnen vill annorlunda

Dom tränger sig fram
genom snåriga vägar av ångest
Oro och depression.

Så nu ligger jag här
med ärrade ögon
som inte går att stänga




Fri vers av yta
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-12 20:15



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
en rysande sak
2011-04-14

  Maiah VIP
Ruskigt...bra...
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta